Ayla

Ayla Kell Behind the Scenes NEW-GEN

21. června 2012 v 14:29 | Lizzie

SNEAK PEEK of the upcoming action feature film NEW-GEN: DEADALUS RISING

13. června 2012 v 11:29 | Lizzie
Vyzerá to na divný a nezvyčajný film aký som ešte asi nevidela. Nevyhladávam takéto filmy...No postavička Ayly tam vyzerá zaujiamvo :D Neviem prečo ale pripomína mi to akčný Sims...Tak aspoň som videla Aylu ako Sims postavičku...

Ayla: "Sme naozaj na sebe závislé, ako sestry"

23. května 2012 v 16:52 | Lizzie
Úžasný ale krátky rozhovor Ayly pre Twist magazín...Hovorí o svojom sklamaní, že nedotiahli hlavný ciel (OH v Londýne) do konca, taktiež prezradila vtipné veci o Josie a Cassie ale taktiež naznačuje, že stále verí fanúšikom, že dotiahnu svoje prosby o pokračovanie MIOBI k úspešnému koncu...

Keby niečo, kopírujte rozhovor so zdrojom make-it-or-break-it.blog.cz


TWIST: Tak tu v TWIST sme počuli o show a sme naozaj smutní, že je koniec! Ako sa cítiš teraz keď jee po všetkom?
Ayla Kell: Je to naozaj smutné, pretože sme chceli vidieť dievčatá ísť pre zlato a chceli sme vidieť, ako dosiahnu svojich olympijských snov. Vedieť, že sa to nestane je sklamaním ale existuje veľa petícií aby show pokračovala ako pre Greek, a tak dúfame, že naši fanúšikovia sú naozaj hlasný a dúfajme, že je sme schopní vidieť ako dievčatá idú za svojími snami!

T: Môžeš nám povedať o finále?
AK: Jo. Ukázali sme, ktoré z dievčat sa dostalo do olympijského tímu na olympiádu, ale neukazujú sa olympijské hry. Pracovali sme tak dlho pre tie sny, že sme dúfali, že sa mohlo aspoň nazrieď do tohto príbehu...

T: Môžeš nám povedať, čo sa deje vo vzťahu Payson a Riga?
AK: Payson a Rigo naďalej budujú svoj vzťah. Zrejme bol stále silnejší a silnejší, keď sa začala meniť aj vo svojej gymnastike, pretože ona začne vidieť seba inak a verí vo svoje telo viac.

T: Aké to bolo pracovať s Cassie a Josie?
AK: Ach, tie dievčatá sú najlepšia! S Cassie som naozaj prežila prelínajúce pocity v tomto roku. Sme naozaj na sebe závislé, ako sestry. Bola to jedna z tých vecí, kde sme nemuseli so sebou. Ich city navzájom, ako keď sme robili scénu na verande s plačom. To bola jedna z najjednoduchších scén, aj keď to bola jedna z najťažších scén.

T: Takže ti bude chýbať?
AK: AWW jo! Samozrejme! Nie je to tak, že by som ich už neuvidela, ale už nebude možnosť s nimi pracovať a hrať tieto postavy. Dúfam, že budeme spolu pracovať aj na niečom inom.

T: Ako zostávate v kontakte?
AK: Hovoríme spolu po celú dobu. Neustále si SMS-kujeme a robiíme ine veci. Sme spolu viac, ako vídam rodinu. Ste v práci dvanásť hodín denne. Môžete ísť domov a spať možni na osem hodín a ste späť. Hodine strávite spolu, vieš všetko o všetkom.

T: Je niečo divné alebo smiešne, čo o nich vieš, že nikto iný nevie?
AK: Josie odfrkne keď sa smeje, je to hardcore. Je to naozaj dobré. A Cassie? Cassie vždy smiešne spieva uprostred ticha. Bude sedieť a bude úplne ticho a ona si len "Oohhhh!" z ničoho nič. Je to na roztrhanie!

T: Haha! Vďaka za rozhovor pre TWIST Ayla!
AK: Ďakujem, TWIST!

Ayla je konečne na Twitteri

10. května 2012 v 10:20 | Lizzie

Ayla sa konečne zaregistrovala na Twitter!A je to oficiálne! Ešte včera dala na facebook návrh, že ak nazbiera 1000 lajkov, tak sa podvolí a prihási sa na Twitter.A veri nazbierala za chvíľu cez 1000 lajkov a už ju nájdeme na Twitteri...Takže ak máte radi Aylu, nasledujte ju...

justAylaK

Zdravotné problémy Ayly!

23. března 2012 v 17:20 | Lizzie
image host
Ayla na svojej facebookovej stránke informovala, že mala našťastie nie životoohrozujúce zdravotné problémy so srdcom...Aká irónia,že srdcové problémy budeme mať aj v 3.sérii MIOBI u jednej z gymnastiek. Ayla presnejšie mala Vaso Vagal Syncope, našťastie to nie je nič veľmi vážne ale ako napísala, naučila sa, že nikdy nie je neskoro začať sa viac starať o svoje telo. A ak vás zaujíma čo to má za "ozdobu" na fotke, je to jej bezdrôtový monitor na srdce.
Som rada, že to nie je nič vážne a Ayle prajem veľa zdravia ;-)

Ayla Kell at Variety's 5th Annual Power of Youth ARRIVALS

30. října 2011 v 11:28 | Lizzie

Všetko najlepšie,Ayla!

7. října 2011 v 13:51 | Lizzie
Dnes ma krásnych 21-rokov naša Ayla Kell!Predstaviteľka Payson je teda v Amerike oficialne dospelá. V mene celého blogu jej gratulujem a prajem všetko najlepšie a veľa úspechov...

Ayla Kell at the American Cheerleader fashion shoot

30. srpna 2011 v 19:53 | Lizzie
Fotky vo videu vyzerajú úžasne...Musím mrknúť po nete či už niekde nebudú...

20 Questions with Ayla Kell

22. května 2011 v 13:25 | Lizzie

Ayla Kell Talks Celeb Crushes

2. května 2011 v 15:26 | Lizzie
Síce už pár týždňov staršie video ale keď novinky začnu asi až dnes večer poprípade zajtra ráno...

Twitter účet Ayly je falošný!

10. dubna 2011 v 16:52 | Lizzie


Včera som vás infotmovala, že sa na Twitteri objavil účet ktorý by mal patriť Ayle ale nakoniec nám pred chvíľkou Joasie Loren potvrdila, že tento účet je falošný po tom čo jej to samotná Ayla povedala...Takže baby z MIOBI sa zbytočne tešili...No ale aspoň už všetci vieme ako je to a nemusíme naletieť tomuto falošenému účtu!

Ayla konečne na Twitteri?

9. dubna 2011 v 20:37 | Lizzie
Baby z MIOBI na Twitteri riešia či už konečne aj Ayla má svoj Twitter účet alebo je to len niekto kto sa za ňu vydáva...
Hlavne Cassie a Josie boli nadšené, že je tam konečne aj Ayla.No o pár hodín napísala Cassie→ Nieje to Ayla: (Ja si to nemyslím .. ale som dúfala!
No ale stále je šanca, že je to naša Ayla (Payson) tak budem to priebežne sledovať a poprípade to potvrdím alebo vyvrátim...A toto je tá Ayla o ktorej ešte nevieme či je to skutočná Ayla

Rozhovor s Aylou Kell

7. března 2011 v 12:59 | Lizzie
No ako som pred časom spomínala, že sa od marca určite začnú znovu zbiera novinky ohľadom nových častí Make It or Break It tak v tomto už nastupenom tempe pokraučjem aj dnes...Tento štvrtok si môžte pozrieť live stream rozhovors s Aylou Kell (Payson)... Rozhovor si môže pozrieť tu už 10.3.2011.

Ayla Kell- niečo o nej

13. února 2011 v 12:01 | Lizzie
Ayla Marie Kell sa narodila  7.10.1990 a je americká herečka. V serialy Make it or break it hrá Payson Keeler.
Ayla začala študovať balet a v mladom veku tancovala s Americkým baletným súborom v Kodal Theater v Hollywoode ako Greta v Luskáčikvi. V 15-rokoch absolvovala Kráľovskú akadémiu tanca v LA. Objavila sa v mnohých reklamách pre Disney, Sony, Mattel a Pringles. Mimo herectva sa venuje stále tancu.
Filmografia→
1997→Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story→Rola maléj Barbari Mandrell
1999→The Omega Code→Rola Maddie Lane
2004→Malcome in the Middle→Rola Kylie→5 séria a 18 epizóda
2005→Rebound→Rola Cheerleaderky
2005→Weeds→Rola Chelsea→1. séria a 5 epizóda
2007→Without a Trace→Rola Malej Mií→5 séria a 22 epizóda
2008→Just Jordan→Rola Jade→2.séria a 12 epizóda
2008→What Just Happened→Rola Mary
2008→CSI-Miami→Rola Chelsea Marsh→7.séria a 3 epizóda
2009→ Make it or Break It→Rola Payson Keeler→2009-present


 
 

Reklama

Návštevy:

Od 14.3.2011

free counters